HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIN'DAN DEVELİYE EK HİZMET BİNASI

26.09.2014 10:48:21

İstanbul Develiler Derneği Başkanı Sami Dedeoğlu öncülüğünde bir araya gelen iş adamları Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü'ne ek hizmet binası yaptıracak.

İstanbul Develiler Derneği Başkanı Sami Dedeoğlu öncülüğünde bir araya gelen iş adamları Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü’ne ek hizmet binası yaptıracak.
Erciyes Üniversitesi Rektörlük Binasında hayırsever iş adamları ve Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur bir araya geldi. Yapılacak olan ek hizmet binası Sami Dedeoğlu, Mustafa Karaca, Nevzat Çulhaoğlu, Hamdi Özdamarlar, Şükrü Kulak ve Sait Erdal Metiner ‘in hayırlarıyla yapılacak. İmza töreninde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’da bulundu.
Törende konuşma yapan Erciyes Üniversitesi Rektörü Fahrettin Keleştemur “ Develi’nin kültürünü oranın özeliklerini orada düşünen bir grup var çok uzun zamandan beri başka vesilelerle de olsa anıyoruz. Bu Develi için bir kazanç oradaki toplumsal yapının bu işe sahip çıkması orada bir entelektüel birikim olması kültürel bir derinlik olması. Buna toplumsal bir eğitim seferberliği de diyebiriz. Ülkenin geleceği için sevindirici bir şey. Ne kadar eğitilmiş bir toplum oluşturursak o kadar iyi olur” dedi.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “ Bugün Develi adına çok heyecanlı ve gururluyum. Tekrar hayırseverlerimize teşekkür ve minnet ettiğimizi söylemek istiyorum. Sami Dedeoğlu’na özelikle teşekkür ediyorum çünkü çığırı aşan bu yolda ilk tuğlayı koyan hayırsever ve hemşerimiz olarak çok teşekkür ediyorum. Bir öncü oldu ve arkası geldi. İnşallah bizde Develi olarak bu süreci takip ederek, aldığımız bu destekle Seyrani üniversitesi olma yolunda hızlı adımlarla ilerlememize devam edeceğiz. Hedefimiz belli buna başaracağımıza inanıyoruz. Şahsım , Belediyem ve hemşerilerimiz adına hayırseverlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ek Bina Hizmetinde hayırda bulanan işadamı Sami Dedeoğlu “ Ben inanıyorum ki iş adamlarımıza öncü oluyoruz. Sağ olsunlar bizi kırmıyorlar bütün işlerini bırakıp buraya geliyorlar. İnsanların öbür tarafa götüreceği hiçbir şey yok. Sadece burada yaptığınız iyilikler hayırlar kalıyor başka bir şey kalmıyor. Herkese tekrar çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yapılacak olan Ek Hizmet Binasına Mahmut Karaca adı verilecek.